Bruno Perković - HDZ lokalni izbori 2021
Kandidat za načelnika općine Stupnik

Bruno Perković

Rođen u Zagrebu, od svoje šeste godine živi u Stupniku. Želja mu je osigurati stalan rast i razvoj zajednice u kojoj živi i Stupnik učiniti sigurnim i poželjnim mjestom za život.

Bruno Perković rođen je 5. travnja 1972. godine u Zagrebu. Sa šest godina doselio se u Stupnik u kojem je pohađao osnovnu školu. Završio je srednju školu u OC Nikola Tesla u Zagrebu sa zvanjem strojarskog tehničara. Nastavlja školovanje na Prometnom fakultetu u Zagrebu gdje stječe zvanje inženjera cestovnog prometa.

Prije načelničke funkcije odradio dvadeset i tri godine radnog staža u privatnom sektoru u tri tvrtke. Istaknutiji poslovi bili su na radnom mjestu voditelja sektora nabave i direktora društva. Član HDZ-a od 2008. godine. 2012. godine izabran za člana OO HDZ-a Stupnik. Na lokalnim izborima 2013. godine izabran za jednog od dva vijećnika HDZ-a u Općinsko vijeće Općine Stupnik. U četverogodišnjem mandatu obnašao dužnost zamjenika predsjednika Općinskog Vijeća i člana odbora za financije i proračun.

Na unutarstranačkim izborima 2016. godine izabran za predsjednika OO HDZ-a Stupnik. Na lokalnim izborima 2017. godine izabran za Načelnika Općine Stupnik, a lista HDZ-a na kojoj je bio nositelj osvojila četri mandata u Općinskom Vijeću. U proteklom mandatu pokrenuo niz kapitalnih investicija u cilju rasta i razvoja općine od kojih su najznačajnija ulaganja u komunalnu infarstrukturu – sanitarnu odvodnju i ceste.