Damir Mandić - HDZ lokalni izbori 2021
Kandidat za gradonačelnika grada Karlovca

Damir Mandić

Damir Mandić rođen je 1973. godine u Stuttgartu. Završio je Filozofsko teološki studij na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Zagrebu. Uži interes su mu bile teme gospodarskog razvoja, socijalne pravde, rada, obitelji, društvenih vrijednosti i zakonodavstva, ekološka kriza i njezini aspekti na gospodarskom i društvenom području.
Oženjen je i otac trojice sinova.

Od 2006. godine bio je ravnatelj Gimnazije Karlovac. Osam godina je bio vijećnik u Gradskom vijeću Grada Karlovca, a od 2014. godine predsjednik Gradskog vijeća Grada Karlovca gdje je aktivno sudjelovao u kreiranju gradskih politika i programa u nadležnosti gradske uprave i Gradskog vijeća. Od 2017. godine obnaša dužnost gradonačelnika Grada Karlovca. U svom javno političkom radu inzistira na odgovornosti prema svim građanima bez obzira kojem političkom ili svjetonazorskom spektru pripadali.

Karlovac vidi kao moderan europski grad, koji je ponosan na svoju kulturnu i prirodnu baštinu, otvoren za nova zelena, digitalna i inovativna rješenja koja će donijeti nova radna mjesta i razvoj. Glavni cilj je nastaviti razvijati Karlovac u svim segmentima kako bi bio po mjeri svih Karlovčana.